Advies

Het maximale uit uw onderneming halen. Voluit werken aan de kern van uw bedrijf. Daarvoor heeft u een bepaalde rust nodig. De zekerheid bijvoorbeeld dat al uw financiële en fiscale zaken goed zijn geregeld. Met de adviesdiensten van All Counts® haalt u deze zekerheid in huis. Wij geven u adviezen waarmee u de juiste koers uitstippelt, zowel persoonlijk als zakelijk. En daarmee doelen wij niet alleen op uw bedrijfsbeleid en het bereiken van optimaal rendement. Maar ook op uw werkplezier en uw financiële zekerheid voor morgen….
Op onze expertise en inzet kunt u rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige rit, over wegen met hobbels en obstakels.

Invoeren: uitbesteden of zelf doen

De keuze tussen zelf doen of uitbesteden, is afhankelijk van de benodigde tijd en kennis, en het prijsverschil. Aan de ene kant bieden wij u een foutloze invoer en juiste indeling van kosten en baten. Door onze kennis en ervaring doen wij dit accuraat, snel, en doelmatig. Met onze moderne computer- en softwaresystemen kunnen we dus efficiënt werken …..… voor een aantrekkelijk tarief. Hoe uitgebreid of eenvoudig uw administratie ook is.
Aan de andere kant bieden wij u een periodieke beoordeling van uw verwerking en toetsen daarbij de (fiscale) wetgeving. Onze dienstverlening laten we naadloos aansluiten op uw wensen en de bedrijfsvoering. Wij helpen u bij het maken van de voor u juiste keuze.

Automatisering

Wilt u liever zelf de invoer van uw gegevens verzorgen? Dan is automatisering een must! Welke computer is geschikt voor u, en welke programma’s? Wanneer u vragen heeft over administratieve softwarepakketten kunnen wij u alle “voors en tegens” noemen. En natuurlijk helpen wij bij de aanschaf van het juiste produkt bij die ene goede leverancier, rekening houdend met uw financiële mogelijkheden.

Arbeidsovereenkomsten

Personeel in dienst nemen is tegenwoordig een zaak van afspraken goed vastleggen. Om in de toekomst nare juridische problemen te voorkomen, is daarom een goed arbeidscontract noodzakelijk. Juridisch dichtgetimmerd en gebaseerd op de huidige wetgeving en laatste jurisprudentie. Dit is dus werk voor een jurist. Wij kunnen dit leveren door een specialist van Bedrijfsjuridisch Adviseurs Berk in te schakelen. Door onze goede contacten benut u de dure tarieven minimaal, en bent u verzekerd van een hoogstaand contract tegen een concurrerende prijs.

Bedrijfs- en privéverzekeringen

Voorkomen is beter dan genezen. Preventie vinden wij daarom net zo belangrijk als een ruime dekking van de schade. Wanneer u dat wenst krijgt u een bezoek van een verzekeringsspecialist van Adviesgroep Van der Roest. Hij of zij leert uw onderneming kennen en stelt een realistische risicoanalyse op. Hierbij wordt gekeken naar u als ondernemer, als DGA en naar uw medewerkers. Op ieder vlak zijn specifieke, persoonlijke risico’s en wensen te onderscheiden. Wij staan u ter zijde bij het vergelijken van voorwaarden en prijzen. Ongeacht wie de aanbieder is.

Financieringsaanvragen

Een onderneming is altijd in beweging. Bij groeien komt de noodzaak van financiering om de hoek kijken. Er is geld nodig voor die ene investering. Vanuit verschillende oogpunten lichten wij de situatie door, op financiële haalbaarheid. De uiteindelijke aanvraag van een financiering met een sluitend financieringsplan is met All Counts® een fluitje van een cent. Desgewenst treden wij op als uw financieel woordvoerder bij banken of financiers. Samenwerking en betrokkenheid staan bij onze dienstverlening voorop.

Wijzigen ondernemingsvorm

Een eenmanszaak veranderen in een B.V. of andersom. Samen met een partner de onderneming voortzetten in de vorm van een V.O.F., of juist de V.O.F. ontbinden. Bij het wijzigen van de ondernemingsvorm komt nogal wat kijken. De belastingdienst kijkt geïnteresseerd mee. Alles moet volgens “het boekje”. Een accountantsverklaring en goedkeuring van de minister kan nodig zijn, de notaris en een fiscaal specialist. Door onze goede contacten met de benodigde specialisten, kunnen we de duurdere tijd van de specialist minimaliseren, en zo een concurrerende prijs-prestatie-verhouding bieden.

Pensioen

Ook als alles goed gaat is financiële planning belangrijk. Uiteindelijk wilt u ook genieten van een goed pensioen. En daar is geld voor nodig. Zeker als de huidige maatschappelijke ontwikkelingen zich voortzetten en de toekomst van de AOW niet meer zo zeker is. Het is dus noodzakelijk om nu te sparen voor later. Dit kan door het opbouwen van vermogen, het afsluiten van verzekeringen of een combinatie daarvan. Laat u adviseren door een financieel planner. All Counts® staat u ter zijde, ongeacht uw keuze.

Ondernemingsplan

Uw droom is een idee geworden. Dan komt het omzetten van uw idee in een concreet plan. Uw visie moet u vertalen naar concrete cijfers. Zodat u zelf weet waar u staat. Maar ook de betrokken partijen, zoals eventuele aandeelhouders of een bank. Om dit te bereiken, ondersteunen wij u met plezier bij het maken van uw ondernemingsplan. Betrokken en zonder poeha. Concreet en realistisch.

Managementinformatie

Het voeren van een succesvol beleid is grotendeels afhankelijk van beschikbare informatie. Een goed referentiekader voor het reilen en zeilen van uw bedrijf, zijn de resultaten van uw -vergelijkbare- concurrenten. Ook de prognoses voor uw branche zijn van groot belang. Met onze diensten op het gebied van managementinformatie zetten wij al die bedrijfsgegevens om in heldere, bruikbare bedrijfsinformatie. Waaruit u, samen met ons, de juiste conclusies kunt trekken. Dan staat u altijd klaar voor morgen. Enkele voorbeelden van onze managementinformatie-diensten:
• bespreken en bijstellen van uw ondernemingsplan of prognoses
• periodieke besprekingen over de hele gang van zaken en de tussentijdse cijfers
• toetsing van uw resultaten met branchegegevens en concurrenten
• op maat gesneden begeleiding bij uw automatiseringsplan
• inzicht en overzicht door grondige en professionele analyse van uw jaarrekening