Belastingen

BelastingenDe belastingwetgeving is ingewikkeld en verandert vaak.
De vele, strenge regels die hoog oplopende boetes kunnen veroorzaken, moeten correct worden nageleefd. Daarom is het doen van belastingaangiften het werk van professionals.

All Counts® is erkend RB-kantoor en uw vertrouwde fiscale specialist, met uitstekende contacten bij de belastingdienst. Wij besparen u veel tijd en bieden u topkwaliteit. Onze fiscale diensten waarborgen dat u geen cent teveel betaalt, en dat u voldoet aan alle wettelijke regels. Onaangename verrassingen achteraf kunnen daarmee tot het verleden behoren.

Omzetbelasting

De overheid heft de omzetbelasting via de wet “Belasting op de Toegevoegde Waarde” (BTW). De BTW is een gecompliceerd stelsel, waarin het overzicht snel is verloren … met alle eventuele grote financiële gevolgen van dien. Wij brengen de voor u geldende omzetbelasting duidelijk in kaart. En loodsen wij al uw BTW-aangiften en nakomende BTW-suppleties probleemloos door het “nauwe fiscale vaarwater”.

Loonbelasting

Een onderdeel van de salarisadministratie is de aangifte voor ingehouden loonheffing (beter bekend als loonbelasting). De wetgeving rond loonheffing wordt steeds ingewikkelder, waarbij de diverse aftrekmogelijkheden vaak over het hoofd worden gezien. Net als de BTW is dit een “aangiftebelasting”: zelf uitrekenen en aangeven én direct betalen. Wij verzorgen met plezier uw aangiften en de juiste administratieve overzichten, wijzen u op mogelijke aftrekposten en controleren op jaarbasis de aangiften met de jaaropgaven van uw personeel. Zo betaalt u nooit teveel.

Inkomstenbelasting

De massaliteit van de inkomstenbelasting (IB) brengt gevaren met zich mee. Voor u het weet bent u niet meer dan een nummer en is een vergissing snel gemaakt. Maar niet met All Counts®. Wij zorgen voor vlijmscherpe aangiften inkomstenbelasting, voor zowel de eenmanszaker als de DGA en hun gezinnen. Zo adviseren wij u bijvoorbeeld over aftrekposten die op uw inkomen van toepassing zijn. Tussentijds verzorgen wij de aan te geven schatting van uw inkomen, en volgen nauwkeurig de voorlopige aanslagen. Door onze uitstekende contacten bij de belastingdienst, gaat u niet als een nummer op in de massa. Uw belangen worden actief door ons behartigd.

Vennootschapsbelasting

Winst maken met uw vennootschap betekent dat u vennootschapsbelasting (VPB) moet betalen. Een bepaald percentage van de winst is dan voor de belastingdienst. Ieder boekjaar ontvangt de vennootschap hiervoor een aangifteformulier. Tussentijds moet er een schatting worden opgegeven, en volgen er voorlopige aanslagen. Met onze speciale software houden we de aanslagen scherp in de gaten, en met onze expertise de uiteindelijke afdracht zo laag mogelijk.

Dividendbelasting

Als uw vennootschap winsten maakt, wilt u als aandeelhouder daar ook wel eens iets van zien. De vennootschap moet bij zo’n winstuitkering aangifte doen bij de belastingdienst en direct de ingehouden dividendbelasting betalen. De dividenduitkeringen zijn afhankelijk van wetgeving en de bepalingen in de statuten van de vennootschap. Deskundigheid is dus een noodzaak. All Counts® is hierin uw partner. Een correct uitgevoerde uitdeling en aangifte is het gevolg.