Netwerkpartners

Abacus

Abacus

Men kan nooit álles weten.
Zodoende is elke onderneming gespecialiseerd op zijn eigen terrein. Door uitstekende contacten met diverse specialisten, is er altijd een oplossing voor uw specifieke situatie. All Counts® signaleert uw risico’s voor u en zal de betreffende specialist aanbevelen. Wij vertalen voor u de vaktermen en kijken over de schouder van de specialist mee, om er zeker van te zijn dat de te volgen procedure naar uw wens is. Efficiënt en tegen een vooraf bekende prijs.

Accountants- en belastingadviseurs Berk

Een partner voor de soms noodzakelijke accountantsverklaring. Als partners weten we van elkaar, wat we aan elkaar hebben. All Counts® verzorgt het vele voorwerk zoals de accountant voorschrijft, en de accountant zet zijn handtekening. Een makkelijker weg bestaat niet. Ook voor gedetailleerd inrichten en beoordelen van administratiesystemen, of het uitvoeren van EDP-audits (het toetsen van elektronisch verkeer), en het waarderen en beoordelen van overnamekandidaten is Berk de aangewezen partner.
De belastingadviseurs van Berk zijn experts op het gebied van (inter)nationale belastingwetgeving, en geven adviezen over fiscaal vriendelijk beleggen en belonen.
Voor fusies en overnames, algemene leveringsvoorwaarden, arbeidsvoorwaarden, industrieel en intellectueel eigendom, contracten en overeenkomsten, conflicten, procedures en schadeclaims, zijn de juristen van Bedrijfsjuridisch Adviseurs Berk de aanvullende oplossing.
Meer informatie? Vraag het ons of surf naar www.berk.nl

Adviesgroep Van der Roest

Wilt u uw risico’s op een solide wijze afdekken en financiële kansen maximaal benutten, dan is deze partner een goed begin. Niet zo maar een tussenpersoon, maar een volwaardig adviseur op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, employee benefits en financiële planning. All Counts® kent uw situatie en onderneming, en staat u ter zijde bij het maken van een juiste beslissing. Wie de aanbieder ook is.
Meer informatie? Vraag het ons of surf naar www.vdroest.nl

De Fiscount Adviesgroep

Ondernemers verwachten van accountants en administratiekantoren dat ze altijd een snel en actueel antwoord krijgen op hun vragen. Maar is dat wel reëel in een tijd dat wetten en regels steeds moeilijker worden en continu wijzigen? All Counts® heeft zich dan ook aangesloten bij De Fiscount Adviesgroep. Hun experts hebben diepgaande en brede kennis van hun betreffende specialiteit. Of het nu gaat om fiscale zaken, accountancy, sociale zekerheid, juridische zaken, pensioenen, subsidies of financiële planning. All Counts® weet wel veel, maar niet alles. Wij kunnen door ons lidmaatschap te allen tijde een snel beroep doen op hun expertise. Zowel door gebruik te maken van de ‘fiscofoon’ als door het volgen van educatie-trainingen.
Meer informatie? Vraag het ons of surf naar www.fiscount.nl

Collega-administratiekantoren

Met samenwerken bereik je meer dan in je eentje. Collegiaal overleg is voor een allround administratiekantoor een noodzaak. Maar als je niet groot bent, heb je weinig collega’s. All Counts® heeft uitstekende contacten met administratiekantoren van niveau in Flevoland. Zodoende kunnen we de laatste nieuwtjes uitwisselen en informeel overleggen. Snel en efficiënt. Wie?
Yrma van Ballegooi, RAAD Almere Stad West
Henny van Zanten, Van Zanten & Schippers V.O.F.
Elske Hottinga, RAAD Emmeloord
Piet van Lubek, RAAD Lelystad

Hermis, Verdonkschot en partners, actuarissen

Actuarissen die met ons samenwerken. Zeer gespecialiseerd in pensioenadvies, flexibele employee benefits, actuariële berekeningen en financiële planning. All Counts® weet wat u nodig heeft, en wanneer. Wij nemen graag deze hobbels van u over, en zullen tijdig de expert inschakelen.
Meer informatie? Vraag het ons of surf naar www.hv-p.nl