Netwerkpartners

Abacus

Abacus

Men kan nooit álles weten.
Zodoende is elke onderneming gespecialiseerd op zijn eigen terrein. Door uitstekende contacten met diverse specialisten, is er altijd een oplossing voor uw specifieke situatie. All Counts® signaleert uw risico’s voor u en zal de betreffende specialist aanbevelen. Wij vertalen voor u de vaktermen en kijken over de schouder van de specialist mee, om er zeker van te zijn dat de te volgen procedure naar uw wens is. Efficiënt en tegen een vooraf bekende prijs.

Accountantskantoor

Een partner voor de soms noodzakelijke accountantsverklaring. Als partners weten we van elkaar, wat we aan elkaar hebben. All Counts® verzorgt het vele voorwerk zoals de accountant voorschrijft, en de accountant zet zijn handtekening. Een makkelijker weg bestaat niet. Ook voor gedetailleerd inrichten en beoordelen van administratiesystemen, of het uitvoeren van EDP-audits (het toetsen van elektronisch verkeer), en het waarderen en beoordelen van overnamekandidaten is de accountant de aangewezen partner.

De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee….

Fiscale regelingen kunnen u als ondernemer de wind in de zeilen geven. Maar ze kunnen ook zorgen voor flinke tegenwind. Daarom gaan veel ondernemers in zee met een RB. Met haar vakmanschap, ervaring en diepgaande, up-to-date kennis van de fiscale spelregels, zorgt zij dat de fiscale kant van uw zaak goed geregeld is.

All Counts® heeft zich dan ook aangesloten bij de Register Belastingadviseurs en mag zich erkend RB Kantoor noemen.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Inhoud erkenning
Om de kwaliteit van het Register Belastingadviseurs te verhogen is per 1 juli 2017 het reglement erkenning als RB-kantoor in werking getreden. Alleen kantoren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen mogen zich erkend RB-kantoor noemen.

All Counts® is al jaren een erkend RB-kantoor, maar vanwege de nieuwe regelgeving is dit opnieuw bevestigd. Met de erkenning als RB-kantoor wordt bevestigd dat All Counts® staat voor hoge kwaliteit. Bij All Counts® zijn alle belastingadviseurs aangesloten bij het RB. Wij hebben hiermee voldoende dekking om als geheel erkend te worden als RB-kantoor. Bij All Counts® bent u daarom verzekerd van kwaliteit. Deze erkenning is fijn voor ons als organisatie, maar zeker ook voor u! U bent altijd zeker van correcte en actuele fiscale informatie.

Collega-administratiekantoren

Met samenwerken bereik je meer dan in je eentje. Collegiaal overleg is voor een allround administratiekantoor een noodzaak. Maar als je niet groot bent, heb je weinig collega’s. All Counts® heeft uitstekende contacten met administratiekantoren van niveau in Flevoland, ’t Gooi en Amsterdam. Zodoende kunnen we de laatste nieuwtjes uitwisselen en informeel overleggen. Snel en efficiënt.

Thijs Pensioenconsultants en actuarissen

Actuarissen die met ons samenwerken. Zeer gespecialiseerd in pensioenadvies, flexibele employee benefits, actuariële berekeningen en financiële planning. All Counts® weet wat u nodig heeft, en wanneer. Wij nemen graag deze hobbels van u over, en zullen tijdig de expert inschakelen.
Meer informatie? Vraag het ons of surf naar www.thijspensioenconsultants.nl